Selecteer een pagina

Mijn werk

Hieronder zie je een greep uit mijn portfolio. Stuk voor stuk opdrachten waar ik trots op ben. Neem gerust contact met me op als ik voor jou aan de slag mag. Ik ben benieuwd waar ik je mee kan helpen!

01

De Computerman Twente

Voor deze starter heb ik de volledige identiteit ontwikkeld. Van logo tot volledige huisstijl. Denk aan visitekaartjes, flyers, advertenties, wagenpark, bedrijfsformulieren en nog veel meer.

De Computerman Twente
Chogogo Gift Card

02

Chogogo Kiteschool Bonaire

Voor deze tropische klant op Bonaire mocht ik verschillende promotiemiddelen ontwerpen. Van drieluikfolders tot folderbakjes, autostickers, strooistickers, beachflags, draagtasjes en digitale cadeaubonnen.

03

Salut.

Voor Welzijnsorganisatie Salut mocht ik het ontwerp maken voor een kindvriendelijk werkboek voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden van kinderen. Het resultaat is een prachtig boekwerk met vriendelijke kleuren, leuke typografie en de witte wire-o ring maakt het helemaal af.

Salut Cover SOVA-Training
DE SALON by Esther

04

De Salon by Esther

Ook voor deze starter mocht ik het ontwerp maken voor een volledige identiteit. Van mooi minimalistisch logo, tot visitekaartjes, cadeaubonnen en introductieflyers.

05

Some See Vintage Bikes

Voor de ambitieuze ondernemer Merein mocht ik een logo ontwerpen voor zijn Vintage Fietsen business! Een opdracht die mij op het lijf geschreven is. Bekijk het hier!

Some See Vintage Bikes Portfolio VanSonja

06

Mijande Wonen Algemene Huurvoorwaarden

Mijande wonen | Ontwerp Algemene Huurvoorwaarden

Voor Mijande Wonen in Vriezenveen mocht ik het concept ontwerpen en de volledige opmaak voor de Algemene Huurvoorwaarden voor alle nieuwe huurders in de gemeenten Dinkelland en Twenterand.

07

Logo-ontwerpen VanSonja

Logo-ontwerpen Van Sonja

Een goed logo is het gezicht van jouw onderneming, je project of je product. Neem een kijkje bij de logo’s die ik gaandeweg zoal ontworpen heb.

Logo ontwerp VanSonja

Logo-ontwerp

Start je met je eigen bedrijf? Wil je een nieuw product of project lanceren? Of kan je huidige logo wel een upgrade gebruiken? Ik ga graag voor je aan de slag.

Visuele identiteit VanSonja

Visuele identiteit

Een visuele identiteit vertelt het verhaal van jouw merk. Het omvat alle zichtbare elementen die bijdragen aan je herkenbaarheid en persoonlijkheid.

Gedrukte Media VanSonja

Gedrukte media

Hoewel ik uiteindelijk al mijn ontwerpen digitaal uitwerk, ga ik het liefst voor een analoge uitvoering. De juiste keuze voor papiersoort, een bijzondere vorm of formaat of een verrassende afwerking zijn voor mij de kers op de taart.

Social Media VanSonja

Social Media

‘Even een plaatje op de socials’. We roepen het allemaal wel eens. Maar om echt professioneel over te komen is ook de kwaliteit van je social media berichten van groot belang. Ik help je graag.

Promotiemiddelen VanSonja

Promotiemiddelen

De herkenbaarheid van je merk gaat veel verder dan alleen je logo en huisstijl. Ik ontwerp graag de meest uiteenlopende huisstijldragers voor je. Denk aan Rollup-banners, give-aways, sponsorborden, je kunt het zo gek niet bedenken!

Signing VanSonja

Signing

Ook wil je natuurlijk graag dat jou doelgroep jouw ‘winkel’ goed weet te vinden. Goed doordachte en mooi uitgevoerde gevelbelettering, pandaankleding, wagenpark en route-aanduiding is daarbij van groot belang. Ik ontwerp het graag voor je.

Wat kan ik voor jou maken? Stuur een berichtje.

Ben je geïnspireerd geraakt en is er iets waar ik jou mee kan helpen? Stuur me dan hieronder een berichtje en dan spreken we elkaar snel. 

Of stuur me een DM via een van mijn kanalen.
Van alle markten thuis he?! 🤓