Selecteer een pagina

visuele identiteit

de computerman twente

Voor deze starter heb ik de volledige identiteit mogen ontwikkelen. Het begon bij een duidelijk logo en huisstijl. Een ontwerp voor de website, iconen, formulieren, flyers, roll-up banners en noem maar op! 

Details

De Computerman Twente
Medio 2017

Categorieën

Visuele identiteit
Logo-ontwerp
Huisstijl
Wagenpark

Promotiemiddelen

meegroeien met het bedrijf

5 jaar later

Inmiddels bestaat De Computerman Twente al 5 jaar en heeft niet alleen het bedrijf, maar ook de identiteit een flinke groei doorgemaakt. Van eenpitter met computerhulp aan huis naar een volwaardig bedrijf voor reparaties, installaties & onderhoud. Full service dus!

Logo De Computerman Twente

Het logo

Het begon allemaal met de ontwikkeling van een herkenbaar en eigentijds logo. Het moest een link hebben met het Twentse Ros, maar niet te letterlijk. 

De Computerman Twente - website ontwerp

Een computerbedrijf zonder website is natuurlijk onmogelijk. Dit was vanzelfsprekend de volgende wens. En om het zo persoonlijk mogelijk te maken heb ik ook de fotografie verzorgd. 

Visuele identiteit

Voor een herkenbare, eigentijdse en consistente merkbeleving is het belangrijk dat alle visuele onderdelen van het merk De Computerman Twente dezelfde uitstraling hebben. Ik heb diverse items ontworpen van tegoedbonnen tot bierviltjes, werkbonnen, pennen, roll-up banners, sponsorshirts, werkkleding, het wagenpark, in- en outdoor signing en noem maar op. Allemaal met dezelfde duidelijke en herkenbare afzender.

De Computerman Twente
De Computerman Twente
De Computerman Twente Rollup banner
De Computerman Twente Visitekaartjes

mijn werk

Bekijk hier nog meer projecten waar ik met veel plezier aan heb gewerkt.

Chogogo Totebags
DE SALON by Esther
Salut Cover SOVA-Training

Waar kan ik je mee helpen? Vertel het me hier

Ik zou het leuk vinden om voor je aan de slag te gaan. Stuur me hieronder een mailtje en dan hebben we gauw contact. Tot snel!