13 fans schreven al een review.
Lees de reacties hieronder.

 

Oma’s lamp

Fijn ingepakt en erg snel geleverd.
Heel leuk contact.

Sonja Wilms -Geerts

Super zoet suikerpotje

Super mooie website die ook makkelijk navigeert. We hebben een suiker potje gekocht die precies zo aan kwam als dat het op de foto stond. Nee, nog beter want het was prachtig ingepakt. Een feestje om open te maken. Suikerpotje staat super goed en is echt uniek. Bedankt!

Review vintage suikerpotje
Roos - Leeuwarden

Halve eeuw oude soepkommen

Bedankt voor de soepkommen! Hij werd lekker snel bezorgd en zag er goed uit (ondanks dat hij al bijna een halve eeuw oud is). Het uitpakken was een feestje met alle confetti’s en kleine verrassinkjes in het pakketje. Super-verzorgd zag het er allemaal uit, ben er de rest van de dag vrolijk van geweest!

vintage soepkommen Thomas Germany
Marjon - Voorburg

Op zoek naar een tijdschriftenrek

Ik was op zoek naar een tijdschriftenrek en toen ik die bij Van Sonja tegenkwam, was ik direct verliefd. Extra leuk was het dan ook toen ik het rek thuis ontving. Super leuk verpakt met gekleurde confetti wat me extra vrolijk maakte. Onwijs bedankt voor deze prachtige vondst en het leuke versturen!

Vintage lectuurbak tijdschriftenrek
Nienke Haarlem

Prachtig vintage servies gevonden

Bij Vansonja.nl vond ik prachtig vintage servies. Alle items zijn in uitstekende staat. Ik kreeg de bestelling heel snel thuis, goed verpakt. Waar ik echt blij van word is het persoonlijke berichtje bij mijn bestelling.

Vintage retro webshop servies
Daniëlle - Vlaardingen

Heel blij met m’n spullen

Ben heel blij met mn spullen (van het mintgroene schaaltje heb ik al een enorme soeppan en steelpan (van schoonmoeder). Leuk zo’n kleintje erbij te hebben. Leuke website heb je!

Retro vintage webshop review mintgroen
Betty - Velp

Ze kunnen het goed vinden samen

Dat moet haast wel met zulke persoonlijke berichtjes. Hartelijk dank voor de vrolijk verzorgde verzending. “Ze” kunnen het al heel goed vinden samen 😉

Review theelicht
Henk - Groet

Memory van vroeger, voor memories voor nu

Memory van vroeger …..besteld voor memories voor nu. Snelle levering met een leuke notitie. Dank je Sonja heel blij mee!!

Vintage retro memory spel
Maartje - Hengelo

Zo goed als nieuw!

Ik heb je fonduepannetje net in zeer goede orde ontvangen!! Inderdaad zo goed als nieuw! Netjes en leuk verpakt allemaal. 👍 Bedankt daarvoor.

vintage emaille fonduepan review
Anneri Groningen

Snelle levering Blooker cacaoblik

Sonja, bedankt voor de snelle levering. Het blik is meteen in gebruik genomen.

Blooker Cacaoblik review
John - Delft

Kerstcadeau onder de boom

Het lepeldoosje is goed aangekomen, dank je wel voor de goede zorg en mooie verpakking. Het doosje gaat morgen mee als kerstcadeautje voor een kleindochter, die eerder al zilveren lepeltjes kreeg uit de familiecollectie. Leuk hè. Groet Jeannette

Vintage retro lepeldoos blik
Jeannette - Groningen

Pakje met uiensnijder goed ontvangen

Pakje in goede orde ontvangen en bedankt voor de persoonlijke tekst op de rekening, dat geeft net iets extra. Veel zakelijk succes. Groet, Lavon

Retro vintage uiensnijder
Lavon - Den Haag

Heel blij met zwaantje

Beste Sonja, Ik ben heel blij met het zwaantje! Dank voor de goede verzending en snelle afhandeling. Groetjes, Saskia

Review vintage zwaantje
Saskia - Amsterdam

Fans van Vintage over VanSonja.nl

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van de retro en vintage webshop VanSonja.nl vindt! Als je iets hebt gekocht dan hoor ik heel graag in een review hoe je jouw aankoop hebt ervaren en of je bestelling helemaal naar wens is verlopen.

Stuur hier je review

Vul onderstaande formulier in en je review komt automatisch bij mij binnen.

Een mailtje sturen naar mail@vansonja.nl kan natuurlijk ook. Of laat een review achter op mijn Facebook-pagina. Vergeet je niet een foto'tje mee te sturen? Je zou helemaal mijn dag maken! 😍 Heel erg bedankt alvast en tot gauw!

 

Verplicht veld

Geef hier je beoordeling aan de hand van een aantal sterren. 1 ster voor 'dit was super slecht' en 5 sterren voor 'ik ben heel blij'.
rating fields
Ik ben erg benieuwd hoe je de webshop VanSonja.nl hebt gevonden.
Wat vond je van jouw bestelling bij VanSonja.nl?